Palvelemme

Kehyksemme

Pyrimme mahdollisimman monipuoliseen kehysvalikoimaan, persoonallisiin, joita et tapaa yleensä optikkoliikkeiden valikoimasta. Tämä perustuu siihen, että olemme ketjuista riippumaton liike ja näin saamme valita kehykset asiakkaan mukaan.

Linssit

Meiltä saa linssit joka tarpeeseen ja opastamme valitsemaan parhaat sinun tarpeesi mukaan. Linssejä on monilla eri pinnoitteilla ja hionnoilla, eikä ole yhdentekevää minkälaiset ovat sinun käyttöösi sopivimmat.

Luetko, katseletko paljon tietokonenäyttöä? Ajatko paljon? Joka tarpeeseen on parhaat mahdolliset vaihtoehdot, valitse niistä sopivimmat.

Optiset laitteet

Laitekantamme pidämme mahdollisimman ajantasalla, jotta näöntarkastukset ja kehyssovitukset palvelisivat sinua parhaalla tavalla.

Muut tuotteet

Valikoimaamme kuuluu monipuolisen kehysvalikoimamme lisäksi runsaasti optisen alan tuotteita, mm aurinkolasit vahvuuksilla, lapsille sopivista ikäihmisen tarpeet täyttäviin. Piilolasit, erikoislasit, kuten uimalasit vahvuuksilla. Aurinkolasejakin on suunnattu eri käyttötarpeisiin ja niistä saat asiantuntevaa tietoa meiltä.

Pidämme myös kävelykeppejä valikoimassamme, koska niiden yleinen saatavuus ei välttämättä vastaa asiakkaan tarpeita.

Passikuvat

Passikuvat valmistuvat odottaessasi ja ne täyttävät lain vaatimukset oman vaatimuksesi lisäksi. Hinnan pidämme sinulle edullisena.

Variolens

Meiltä saa myös ampujille suunnatun Variolens, säädettävän silikonitäytteisen linssin. Olemme ainoa maahantuoja Suomessa kyseiselle linssille ja siksi asiakaskunta muodostuu koko Suomesta. Ajattelemme, että on aika suuri suositus optisen alan osaamiselle, kun ampujat ympäri maata käyttävät palveluamme, johon kuuluu huolellinen näöntarkastus ja erikoislinssit, täyttäen alan suuret vaatimukset, mitä tulee näön tarkkuuteen.