Skip to main content

Näöntarkastukset Haminassa

Näkö kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti, sillä hyvä näkö merkitsee parempaa elämänlaatua. Jos kärsit sumeasta näöstä, päänsärystä tai keskittymisvaikeuksista, vika saattaa olla silmissäsi.

Tervetuloa Kaakon Näkökulmaan Haminaan!

Näöntarkastuksessa selvitetään näkökykysi

Optikkomme tekee sinulle näöntutkimuksen, oli sitten mielessäsi uudet silmälasit, piilolinssit, erityistyölasit, suojalasit tai haluat vain tarkistuttaa näkösi. Tarvittaessa optikko ohjaa sinut silmälääkärille tarkempiin tutkimuksiin.

Varaamme aina riittävästi aikaa näöntarkastukseen. Tarkastukseen sisältyy myös silmänpaineen mittaus. Mikäli sinua askarruttaa näkeminen jossakin harrastuksessa, ota rohkeasti yhteyttä, sillä optikollamme on pitkä kokemus esimerkiksi ampujien näön tutkimisessa ja ampujanlinssien valmistamisessa. Kerrothan aikaa varatessasi, mikäli kyseessä on jokin erityinen tarve. Otamme mielellämme vastaan haasteita erilaisiin näkötarpeisiin liittyen ja pyrimme löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun näönkorjauksen suhteen.

Optikko voi tehdä näöntutkimuksen 8-vuotiaasta ylöspäin. Alle 8-vuotiaille tutkimuksen tekee aina silmälääkäri.

Näöntarkastus on osa terveydenhuoltoa

Näöntarkastus on helppo tapa selvittää tarvitsetko silmälasit. Aikaa tarkastukseen kannattaa varata noin 30 minuuttia.

  • näöntutkimus
  • silmälasien määritys
  • silmänpaineen mittaukset
  • piilolinssien sovitukset

Milloin kannattaa tulla näöntarkastukseen?

Näkö kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti, sillä hyvä näkö merkitsee parempaa elämänlaatua. Jos kärsit sumeasta näöstä, päänsärystä tai keskittymisvaikeuksista, vika saattaa olla silmissäsi.

Varsinkin nuorten näkemiseen liittyvät ongelmat on tärkeää todeta aikaisessa vaiheessa, sillä hyvä näkö on edellytys oppimiselle. Optikko voi tarkistaa lapsen näön 8 vuotiaasta lähtien.

Mikäli käytät piilolaseja säännölliset tarkastukset ovat piilolinssien käytön tärkeä osa.