Yrityksemme

Näkösi eduksi


Kaakon Näkökulma on perustettu vuonna 1991. Olemme yksityinen,ketjuihin kuulumaton liike, joten näin voimme valita vapaasti myytävät tuotteemme ja pystymme paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.Meiltä saat kaikki optikkoliikkeen palvelut, laaja ja monipuolinen kehysmallisto, aurinkolasit aikuisille, nuorille ja lapsille sekä vauvoille, näkötarkastukset ajanvarauksella tai ilman, sekä passikuvat odottaessa.

Optinen ala kehittyy koko ajan ja pyrimme olemaan siinä kehityksessä mukana laitekantamme ja jatkuvan koulutuksen avulla.

Käytössämme on tietokoneavusteinen kehyksensovitus-laite. Jonka avulla näet mm. kasvosi eri kulmista nähdäksesi kehysten sopivuuden huomattavasti paremmin. Laitteessa on myös paljon lisäominaisuuksia. Tule tutustumaan.

Meillä pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat tärkeitä, siksi panostamme laatuun, ammattitaitoiseen, monipuoliseen ja hyvään palveluun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä, sinun näkösi eduksi.

Optometristi AMK

Tiina Tuomisalo

Tiinan ammattitaidon perusta ovat huolellisuus ja tarkkuus, jotka ovat tulleet tunnetuksi ympäri Suomea mm. ampujien keskuudessa.

Optisen alan myyjä

Virpi Pynnönen

Virpillä on vuosien kokemus optisen alan myyjänä ja hänen tietotaitonsa on sinun käytettävissä.

Myyjä

Anni Kauppi

Anni on uusin jäsen tiimiimme laajentamaan näkökulmaamme.